Empunya Diri
   

Nama : Mely
Umo : 20 ++++
(Mudo lagik beb!)
Jantina : Pompuan
Hobi : Copink3
Lokasi : Bumi Allah
Status : Resia :P

   
Keluhan
   


   
Alkisah
   

kenanGaN inDah
PerTeMuan berSaMa SahRi + ADi
Sabtu 08/11

AdLi, BrOwn , EiLa , MeLy & SuRia

KeMarIn Ly TelaH diPerteMuKan DenGan Kedua–Dua BiNtaNg AF YanG SeMakIn berSiNar Nie. YeAh YeAh SeRONokNyer!!!PerTemUan yanG DiAtur OleH teMan YaNg SaNgat-SaNgat baIk hati. MeManG AgAk LaMa Ly menYiMpaN HasRat UnTuk BerJuMpa BINtaNg nie, LeBih-leBih Lagi Sahri. AlhamDuliLah, AkhIRnya Ly DapaT BerSua MuKa DeNgan SahRi. PaDa AwAlNya Ly MenJadI BegiTu PemaLu Untuk BerJuMpa, NaMun aTas KeRjaSama TeMan-teMan, MeLy DapaT MenGamBil GambaR BerSamanyA.
KeTIka berHadaPan yang SaHri, Ly JadI BeGitu PeMalu, HinGgaKan TiadA Kata-Kata Yang TerLuah. WaLauPun PaDa HakIkaTnya PuLUHan sOalaN yang TelAh lama berSanGkAr DaLam haTi Ini. NamUN haNya PandAngAn MaTa KeGemBiraAn YaNg Tak TerHinGGa YaNg MamPu Ly laKuKan. BiArPun TaNpa Kata-KaTa, Ly GemBiRa SanGat.

KeLaKar SaNgat BiLa TerIngat PeRisTiWa itu. Ly SenDiri Tak Tahu, terTiBer Ajer Ly JaDi BeGiTu PemaLu. Ly MemanG BerSyuKur DiAtas PerTeMuan Itu. Ly MeMinaTi Sahri KeraNa VoKal SuaRa SeMulaJaDi YaNg BegiTu ManTap. TerInGat BILa SaHri MenYaNyiKan LaGu SeKuNtuM MawaR MeRaH SeBuaH PuiSi Di SuaTu KeTIka DuLu. Dia teLah menYaNyi Lagu itu DeNgan PenUh PeraSaaN HinGgaKan aiRMaTa iNi GuGur keRana MeNahaN SeBak. BuAt kali PerTaMa DaLam HidUp iNi, Ly MenDeNgar SuaRa YaNg BeGitU meMiKaT peNdeNgarNya unTuk MenDenGar seTIap BaRis - baRis LagU Dari MuLa HinGGa akhiR, saMbIl MeNyeNtuH jiWa dAn peraSaaN

Ly SeNanTIasA berHaraP AgaR SaHri AkaN menJadi PenGhiBur yang TerBaIk Di SeraTa Dunia. JIKa di BeRi PeLuaNg UntuK kali KeDua UnTuK diPerteMuKan DenGan SaHri, Ly AkaN MengHarGai SeTiaP deTik yang BerLalu. OpS, LuPa PlaK.. ADi PuN Ok gAks KeMarin. CuMa naMpaKnya ADi SeOlah-oLah tak sIhat aJer. Ly Pun ader aMbIk GaMbar berSama ADi. Kedua-Dua BintanG Tue meMang best!!Di KeSeMpaTan Ini, Ly NaK UcaPKan JuTaAn teRIma KaSih KePaDa TeMan-teMan yang teLah BerSusAh PaYah Demi UntUk MenjadIkan ImpiAn Ly JaDi KeNyaTaan. HeHehe. Ly berBanGGa memIlIki TeMan SePerti kOraNg SumEr. KoRaNG mEmAng BesT. CaYaNg KoRang Sumer. MuaACchSss!


kenanGaN SeDey
PerTeMuan KeDua
Sabtu 15/11

Kali kedua menatap Wajah Sahri, Kelu lagik lidah nie untuk berkata-kata. Pelik jadinyer. Sebenarnya Ly dengan kengkawan gi tgk HMI bersama Siti. Tak sangka plaks Sahri pun join gaks..Bila nampak Sahri ajer, terus lambai-lambai tangan.Hehhehe. Dari jauh sekadar memerhati Sahri sedang kusyuk bersembang dengan bonda Vince.Memang best show tue! Selain Ct, M Nasir, Aisha, Vince, Khai, Burn dan Rosma turut serta menghiburkan penonton. Rasa cam dah nak raya plaks. Abis ajer show tue, terus serang Sahri. Macam biasa, dia semestinya di kelilingi oleh para peminatnya yang asyik bergambar. Bila toleh ke arah Ly ajer, terus dia kata "Hai Ly!" sambil menghulur salam. Hehhe. Waktu tue Ly dah jadi tak tentu arah, rasa gementar sangat. Dia yang mulakan perbualan coz ly cam biasa...jadi PEMALU..hehhehe. Dia tanya pasal raya la, camner balik nanti la dan bla bla...Yang paling sedey bagi Ly ialah, tak dapat ambik gambar. Ly bawa kamera, siap suruh teman belikan kodak, namun bateri kamera ader dalam kereta. Uwa,..... Jadi pemerhati ajerla. Namun atas simpati seorang teman, dia mengambil gambar Ly bersama Sahri menggunakan kamera nya. 10q Frenz. Peluang kedua yang dibiarkan begitu saja. Ly memang bersyukur kerana mempunyai teman-teman yang baik hati malah memahami tentang impian Ly selama ini. Biarpun peluang kedua ini berlalu , tapi Ly puas dan bahagia.

Learn From Yesterday
LiVe for Today
Hope For Tomorrow


   
Duhai Teman
   
YaHoO GroUp


Jom KeNaL - KenaL

Nak TahU?

If you want to be updated on this weblog Enter your email here:


rss feed


Monday, December 31, 2007
Udh jd ehemmm ehemmm si Diacincin tcantik & tmahal yg Ly miliki askar2 yg hebat mbantu n mnyibuk :P

Alhamdulillah segala2nyer udh pn berlalu sptmana yg d rancang. Biarpn sgt2 baru mjadi ehem ehem si Dia, trs cm pelik2 jer! Ati ni snantisa berbunga2 bahgia gitu. Hmmm bg sedikit masa lg utk Ly mengenali & memahami si Dia. Lallalalaa. Hmmm trs cm lame btoi nk tgg detik2 seterusnyer plak! Ahaks.Doakn kebahgiaan & kegembiran Ly erks? Daaaa


Siap pada 04:08 pm |

AyAres151
April 25, 2008   06:09 AM PDT
 
update la blog nih...
yun
March 16, 2008   06:57 AM PDT
 
ngeh ngeh kak Ly.. haha kantoi.. dh jd tunang org yer? hehe
emy@aldyst
February 27, 2008   11:18 AM PST
 
hai LY...tahniah kalo benor dah bertunang... :)
redza
February 3, 2008   10:33 PM PST
 
alhamdulillah.... :) semoha bahagia tu tiada titik nokhtah dan mendapat rahmat daripada-NYA...
Sri Diah
January 20, 2008   09:42 PM PST
 
Mely... akak macam tau-tau je ada berita gembira kat umah ni. TAHNIAH. TAHNIAH. TAHNIAH.
cikscarlet
January 12, 2008   11:59 PM PST
 
wah ly dah tunang ek..moga kebahagian sentiasa bersama ly..
|

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments
Previous Entry Home Next Entry
   
Tatapan
   

   
Rintihan
   
Name :
Web URL :
Message :


   
Hubungi
   

My Hi5
Id YM : mely301
Id Msn : melyz301
Frenster : melyz301@hotmail.com
Emel : melyz301@gmail.com

mely301@yahoo.com   
Kalendar
   
<< December 2007 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

   
Info
   

Kunjungan

Tetamu

Buku Tetamu

Buku BezDei