Empunya Diri
   

Nama : Mely
Umo : 20 ++++
(Mudo lagik beb!)
Jantina : Pompuan
Hobi : Copink3
Lokasi : Bumi Allah
Status : Resia :P

   
Keluhan
   


   
Alkisah
   

kenanGaN inDah
PerTeMuan berSaMa SahRi + ADi
Sabtu 08/11

AdLi, BrOwn , EiLa , MeLy & SuRia

KeMarIn Ly TelaH diPerteMuKan DenGan Kedua–Dua BiNtaNg AF YanG SeMakIn berSiNar Nie. YeAh YeAh SeRONokNyer!!!PerTemUan yanG DiAtur OleH teMan YaNg SaNgat-SaNgat baIk hati. MeManG AgAk LaMa Ly menYiMpaN HasRat UnTuk BerJuMpa BINtaNg nie, LeBih-leBih Lagi Sahri. AlhamDuliLah, AkhIRnya Ly DapaT BerSua MuKa DeNgan SahRi. PaDa AwAlNya Ly MenJadI BegiTu PemaLu Untuk BerJuMpa, NaMun aTas KeRjaSama TeMan-teMan, MeLy DapaT MenGamBil GambaR BerSamanyA.
KeTIka berHadaPan yang SaHri, Ly JadI BeGitu PeMalu, HinGgaKan TiadA Kata-Kata Yang TerLuah. WaLauPun PaDa HakIkaTnya PuLUHan sOalaN yang TelAh lama berSanGkAr DaLam haTi Ini. NamUN haNya PandAngAn MaTa KeGemBiraAn YaNg Tak TerHinGGa YaNg MamPu Ly laKuKan. BiArPun TaNpa Kata-KaTa, Ly GemBiRa SanGat.

KeLaKar SaNgat BiLa TerIngat PeRisTiWa itu. Ly SenDiri Tak Tahu, terTiBer Ajer Ly JaDi BeGiTu PemaLu. Ly MemanG BerSyuKur DiAtas PerTeMuan Itu. Ly MeMinaTi Sahri KeraNa VoKal SuaRa SeMulaJaDi YaNg BegiTu ManTap. TerInGat BILa SaHri MenYaNyiKan LaGu SeKuNtuM MawaR MeRaH SeBuaH PuiSi Di SuaTu KeTIka DuLu. Dia teLah menYaNyi Lagu itu DeNgan PenUh PeraSaaN HinGgaKan aiRMaTa iNi GuGur keRana MeNahaN SeBak. BuAt kali PerTaMa DaLam HidUp iNi, Ly MenDeNgar SuaRa YaNg BeGitU meMiKaT peNdeNgarNya unTuk MenDenGar seTIap BaRis - baRis LagU Dari MuLa HinGGa akhiR, saMbIl MeNyeNtuH jiWa dAn peraSaaN

Ly SeNanTIasA berHaraP AgaR SaHri AkaN menJadi PenGhiBur yang TerBaIk Di SeraTa Dunia. JIKa di BeRi PeLuaNg UntuK kali KeDua UnTuK diPerteMuKan DenGan SaHri, Ly AkaN MengHarGai SeTiaP deTik yang BerLalu. OpS, LuPa PlaK.. ADi PuN Ok gAks KeMarin. CuMa naMpaKnya ADi SeOlah-oLah tak sIhat aJer. Ly Pun ader aMbIk GaMbar berSama ADi. Kedua-Dua BintanG Tue meMang best!!Di KeSeMpaTan Ini, Ly NaK UcaPKan JuTaAn teRIma KaSih KePaDa TeMan-teMan yang teLah BerSusAh PaYah Demi UntUk MenjadIkan ImpiAn Ly JaDi KeNyaTaan. HeHehe. Ly berBanGGa memIlIki TeMan SePerti kOraNg SumEr. KoRaNG mEmAng BesT. CaYaNg KoRang Sumer. MuaACchSss!


kenanGaN SeDey
PerTeMuan KeDua
Sabtu 15/11

Kali kedua menatap Wajah Sahri, Kelu lagik lidah nie untuk berkata-kata. Pelik jadinyer. Sebenarnya Ly dengan kengkawan gi tgk HMI bersama Siti. Tak sangka plaks Sahri pun join gaks..Bila nampak Sahri ajer, terus lambai-lambai tangan.Hehhehe. Dari jauh sekadar memerhati Sahri sedang kusyuk bersembang dengan bonda Vince.Memang best show tue! Selain Ct, M Nasir, Aisha, Vince, Khai, Burn dan Rosma turut serta menghiburkan penonton. Rasa cam dah nak raya plaks. Abis ajer show tue, terus serang Sahri. Macam biasa, dia semestinya di kelilingi oleh para peminatnya yang asyik bergambar. Bila toleh ke arah Ly ajer, terus dia kata "Hai Ly!" sambil menghulur salam. Hehhe. Waktu tue Ly dah jadi tak tentu arah, rasa gementar sangat. Dia yang mulakan perbualan coz ly cam biasa...jadi PEMALU..hehhehe. Dia tanya pasal raya la, camner balik nanti la dan bla bla...Yang paling sedey bagi Ly ialah, tak dapat ambik gambar. Ly bawa kamera, siap suruh teman belikan kodak, namun bateri kamera ader dalam kereta. Uwa,..... Jadi pemerhati ajerla. Namun atas simpati seorang teman, dia mengambil gambar Ly bersama Sahri menggunakan kamera nya. 10q Frenz. Peluang kedua yang dibiarkan begitu saja. Ly memang bersyukur kerana mempunyai teman-teman yang baik hati malah memahami tentang impian Ly selama ini. Biarpun peluang kedua ini berlalu , tapi Ly puas dan bahagia.

Learn From Yesterday
LiVe for Today
Hope For Tomorrow


   
Duhai Teman
   
YaHoO GroUp


Jom KeNaL - KenaL

Nak TahU?

If you want to be updated on this weblog Enter your email here:


rss feed


Tuesday, October 23, 2007
Debate

Kengkawan, percaya atau tidak, ptg ni der DEbate antara department. Yg paling menggerunkn, Ly d pakse masuk. Uwaaaaa kalut sungguh. Nak x nak, kena gak prepare per2 yg patut. Spatutnyer sok debate tue, tup2 tuko ptg ni plak. Mesti Ly gelabah taim berckp nnt kn? Mesti lawak laaaaa.... kekekke

Doakn yg terbaik utk Ly erks? Ops, sblm terlupa Selamat Hari Raya :: Maaf Zahir & Batin :: Lau Ly pnh slh kt saper2 tue, minta maap la erks? Kira kosong2 udh la erks? Lau berkesempatan, mai ler beraya ke umh Daaaaaaaaaaaa

Siap pada 02:23 pm |

Ly
November 6, 2007   09:53 AM PST
 
Anony,
alhamdulillah mekaceh :D
Anony
November 1, 2007   02:32 PM PDT
 
tak payah nak kenal siapa saya sbb awak tak masuk dalam list org yang saya nak kenal pun.

Ly
October 30, 2007   11:44 AM PDT
 
Ezan,
samat ari raye.. maap zahir n batin erks? meh la dtg ker umh.. der air oren n kuih sarang semut... ahakss

dhiey,
me 2,3,4,5,6 n 7 :D ahakss

Anony,
erks? sbg sesame insan kenala saling maap memaapkn... xgitu?

btw awk ni saper? marah sgt nmpk? hmm?
Anony
October 28, 2007   02:40 PM PDT
 
mmg senang untuk minta maaf, tapi belum tahu org yang pernah anda sakiti tu akan memaaf dan melupakan apa yang telah anda buat kepadanya.

jika dia memaafkan anda sekalipun, tapi dia tidak akan melupakan perbuatan anda yang terlalu bodoh itu.
dhiey™
October 25, 2007   06:48 PM PDT
 
cik Ly, welcome home!~ missed you. (^_^)
ezan
October 25, 2007   11:43 AM PDT
 
salam Mely.. lamanya la tak singgah sini.. apa kabar? selamat hari raya.. berapa pasang baju tahun ni? heheh...
|

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments
Previous Entry Home Next Entry
   
Tatapan
   

   
Rintihan
   
Name :
Web URL :
Message :


   
Hubungi
   

My Hi5
Id YM : mely301
Id Msn : melyz301
Frenster : melyz301@hotmail.com
Emel : melyz301@gmail.com

mely301@yahoo.com   
Kalendar
   
<< October 2007 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

   
Info
   

Kunjungan

Tetamu

Buku Tetamu

Buku BezDei